Новини
Дозвілля

Прихильники Дана Балана в Нетішині шокували його своєю активністю

Вчора, 19 липня, в Нетішині зібралося близько дев’яти тисяч людей, аби послухати концерт відомого співака Дана Балана. Щоб побачити незабутнє шоу, люди їхали з навколишніх населених пунктів, зокрема, з Білогірського та Ізяславського районів, Рівного. Були навіть прихильники з Києва.

«Це неперевершені відчуття, феєричне шоу, яке залишиться в моїй пам’яті назавжди», – поділилася своїми емоціями Мар’яна Афанасьєва.

Втім, враженими залишися не лише місцеві, а й самі артисти. Неймовірна енергетика глядачів, спів та оплески розчулили їхні серця. Арт-директор співака Андрій Христюк вважає, що цей концерт увійшов в п’ятірку найкращих з усієї кар’єри співака за глядацькою реакцією.

Пристрасті від концерту не вщухли й наступного дня, адже сотні вражених прихильників вилили свої емоції в соціальних мережах.

Попри велику кількість людей, що зібралися на концерті, вже зранку центральна площа була абсолютно чистою. Напередодні організатори уклали договір з комунальними службами на прибирання. Тож концерт залишив після себе тільки приємні емоції в серцях мешканців.

Фото зі спільноти у Фейсбук “Післухано | Нетішин”. Фото – Олександр Ковальчук

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS