Новини
Події

Велопатруль у центрі Хмельницького впіймав п’яного водія

У Хмельницькому велопатрульні оформили адміністративні матеріали на водія за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння. 

Як повідомляє пресслужба патрульних у Фейсбуці, вчора на вулиці Соборній велопатрульні помітили, як водій автомобіля ВАЗ 21150 порушив Правила дорожнього руху, а саме припаркував свій транспортний засіб в зоні дії знаку «Зупинку заборонено». 

“Під час спілкування із кермувальником, інспектори помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме почервоніння обличчя, порушення мови, різкий запах алкоголю із порожнини рота, та одразу запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Громадянин від проходження огляду відмовився”, – йдеться у повідомленні.

Патрульні оформили на 43-річного жителя Красилівського району протокол за частиною 1 статті 130 (відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння) КУпАП.

“Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху”, – звертаються копи до водіїв.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS