Новини
ДТП

Шепетівчанин, який збив на смерть жінку, проведе за ґратами 8 років

За ґратами проведе 8 років шепетівчанин, який влаштував дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула жінка та травмувалась її 2-річна дитина. За результатами розгляду апеляційної скарги обвинуваченого, Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Шепетівського міськрайонного суду, яким йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, 37-річний чоловік, керуючи автомобілем «Mercedes C220», 1 січня минулого року на пішохідному переході у м. Шепетівка збив 21-річну жінку і її 2-річну дитину та зник з місця події.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди матір від численних тілесних ушкоджень загинула на місці події, а дівчинку у важкому стані було доставлено до лікувального закладу.

Чоловік обвинувачувався не лише у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, зібрано достатню кількість доказів у вчиненні ним злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

За результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з вогнепальною зброєю), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч.1 ст.309 (незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS