Новини
Події

Активісти з Хмельниччини мітингували під Адміністрацією Президента

Ініціативна група делегації Красилівського району взяла участь в перемовинах біля Офісу президента щодо вирішення проблеми земельного рейдерства. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Наталія Вишневська, назвавши це “акцією проти рейдерства нардепом Сергієм Лабазюком людських паїв”.

Як видно з опублікованого відео, активісти скаржилися на нардепа Лабазюка, який, за їхніми словами “забирає в людей паї і займається рейдерством”.  Президент Володимир Зеленський, який вийшов до людей, прізвище записав і обіцяв доручити розібратися.

“Я почув прізвище. Вплинути на нього як на депутата я не можу, його ж люди вибрали. Я передаю прізвище відповідальній особі, яка займається правоохоронними органами. Я можу попросити правоохоронні органи розібратися. Це все, що я можу”, – відповів активістам Володимир Зеленський.

Зауважимо, Сергій Лабазюк – почесний Президент Групи компаній VITAGRO.  За інформацією офіційного сайту, за рахунок приєднаних земельних ділянок, площа ріллі Групи компаній “VITAGRO” збільшилась до 60 тис. га. Сергій Лабазюк знову виграв вибори на своєму округу.

Опубліковано Наталією Вишневською Середа, 24 липня 2019 р.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS