Новини
Інфраструктура

На хмельницькому ринку відремонтували багатостраждальну дорогу

У Хмельницькому встелили асфальтом внутрішньоквартальний проїзд від вулиці Геологів до провулка Геологів, що на речовому ринку. Про це йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Роботи виконали працівники ШБУ №56. За словами керівника проекту Михайла Кулика, усього заасфальтували площу у 1633 квадратних метри. 

“Прокладено вирівнюючий і конструктивний шари асфальтобетону. Перед тим було виконано холодне фрезерування. Роботи виконуються, згідно з технологією, сподіваємося, що при правильній експлуатації асфальт прослужить довго”, – розповів керівник проекту Михайло Кулик.

Ремонт проїзду – це лише частина великого проекту, реалізовувати який будуть у дві черги.

“Одна ділянка проїзду, яка проходить до вулиці Геологів, інша ділянка – вулиця Геологів зі сторони висотних гаражів і до ринку “Бартер”, –  зазначив начальник міського управління ЖКГ Василь Новачок.

Ремонт вулиці Геологів керівництво міста запланувало три роки тому. 

“Нам постійно скаржились підприємці, та й ми самі бачили жахливий стан вулиці, яка й пішохідна і транспортна. Але, коли вивчили це питання докладніше, з’ясувалося, що спочатку треба замінити мережі водопостачання. Відтак, асфальтування відтермінували”, – пояснив міський голова Олександр Симчишин.

Разом із оновленням водомереж ремонт вулиці Геологів обійдеться міському бюджету у понад 6 мільйонів гривень. Усі роботи планують завершити до кінця року, але враховують діяльність підприємців, аби не створювати перешкоди для торгівлі.

Докладніше – у сюжеті МТРК “Місто”:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS