Новини
ДТП

Смертельна ДТП на “тещиному язику”: загинув водій вантажівки, яка зірвалась у кювет

На частині автодороги Житомир-Чернівці Н-03 поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району, відомій як “тещин язик”, сталася смертельна ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля «DAF» не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав на узбіччя дороги та перекинувся. Як повідомили у поліції, в ДТП загинув 55-річний водій вантажівки.

“55-річний житель Вінницької області, рухаючись на автомобілі «ДАФ» з напівпричепом, допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням вантажівки. У салоні водій був один. Від отриманих травм він помер на місці події”, – йдеться у повідомленні.

Вантажівка була настільки деформована, що працівникам ДСНС довелось деблокувати тіло за допомогою спеціального обладнання. Для підняття тягача та причепу з узбіччя дороги, додатково було залучено великоваговий кран. На місці події працювали 7 рятувальників на 2 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

По даному факту відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі працюють над з’ясуванням усіх обставин та причин ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS