Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відремонтували суцільним методом іще одну вулицю

У Хмельницькому відремонтували суцільним методом ділянку від вулиці Соборної до Кам’янецької. Дорожники працювали вночі, аби не створювати заторів у середмісті. Про це повідомляє пресслужба міськради.

“Спочатку зрізали старий асфальтобетон, далі вклали перший вирівнюючий шар асфальту, відремонтували каналізаційні і дощові колодязі”, – йдеться у повідомленні.

У ніч з 25 на 26 липня відрізок Подільської вкрили верхнім п’ятисантиметровим шаром асфальту. Усі роботи, у тому числі суцільне улаштування покриття з асфальтобетонної суміші афальтоуладальником, виконувала підрядна організація “Шляхово-будівельне управління №56” на замовлення управляння житлово-комунального господарства. 

Це вже третій цього року об’єкт поточного ремонту доріг з влаштуванням асфальтобетонного покриття суцільним методом (уже відремонтовано вулицю С. Бандери, на ділянці від проспекту Миру до вулиці Озерної, та проспект Миру, від вулиці С. Бандери до проспекту Миру, 41). Далі – Старокостянтинівське шосе, вулиці Вайсера, Шевченка, Трудова, Бандери.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS