Новини
Події

Внаслідок падіння дельтаплана у тяжкому стані пілот із Кам’янця-Подільського

Поліція з’ясовує обставини падіння дельтаплана у Заставнівському районі Чернівецької області. За даними правоохоронців, під час падіння апарату травмувалися двоє 51-річних чоловіків. Один з них є майстром, який приїхав з Хмельниччини ремонтувати дельтаплан, інший – місцевий житель. Обох потерпілих з численними травмами госпіталізовано до Заставнівської районної лікарні.

Повідомлення про падіння дельтаплану у селі Погорілівка Заставнівського району надійшло сьогодні, 26 липня, приблизно о пів на 10 годину ранку. На місце події одразу ж вихала слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції. 

Правоохоронці встановили, що літальний апарат належить місцевому підприємцю та використовувався для обробки полів. Після поточного ремонту дельтаплан здійснював пробний політ. 

Інтернет портал “Заставна сьогодні” з посиланням на слова місцевих мешканців повідомляє, що пілот родом із Кам’янця-Подільського Хмельницької області, а пасажир – житель села Погорілівка.

“Очевидці розповідають, що житель села попросив пілота зробити декілька кіл навколо будинку, бо у внука День народження, а він любить літаки. Та при польоті сталося щось з пристроєм і він просто впав на город до людей”, – повідомляє видання.

Наразі поліцейські проводять першочергові слідчі дії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS