Новини
Кримінал

Загибель дитини на Хмельниччині: у поліції розповіли деталі

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями  щодо хлопчика який, ймовірно, випав з поїзда на Хмельниччині. 11-річний хлопець повертався з Яремче із спортивного табору відпочинку та прямував до Києва, повідомили у поліції області.

Нагадаємо, 25 липня близько 6.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від залізничного техніка про те, що неподалік села Волоське Деражнянського району між залізничними коліями виявлено тіло хлопчика.

Як встановили поліцейські, загиблий — 11-річний мешканець Київської області, який цієї ночі потягом «Рахів-Київ» повертався додому з відпочинку у Яремче разом з друзями та у супроводі дорослих. 

Наразі призначена судово-медична експертиза, проводяться слідчі дії по встановленню всіх обставин загибелі хлопчика.

Під час попереднього огляду вагона з’ясувалося, що був відкритий технічний вихід. Також на ділянці, де знайшли тіло хлопчика, швидкість поїзда була близько 100 км/год. Відомо, що діти лягли спати о 1 годині ночі. Діти не сварились та не конфліктували. У вагоні, де спав хлопчик, перебували його родичі.

Слідчі відкрили провадження за ч. 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) та ч. 2 статті 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS