Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали чоловіка, який погрожував вбивством відвідувачам закладу громадського харчування

У Хмельницькому співробітники взводу №1 роти тактико-оперативного реагування та Національної гвардії України затримали чоловіка, який погрожував вбивством відвідувачам закладу громадського харчування. Про це повідомляється на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Як зазначається, 27 липня, близько 23-ї години ночі, на лінію 102 надійшов виклик, що на вулиці Проскурівській, невідомий чоловік погрожував вбивством відвідувачам закладу громадського харчування та демонстрував предмет схожий на пістолет, після чого місце події покинув.

“Прибувши на місце виклику, патрульні виявили на підлозі предмет схожий на пістолет, який зі слів очевидців, викинув чоловік, що погрожував. Дізнавшись у свідків події прикмети ймовірного правопорушника, поліцейські негайно направились на його пошуки. Знайшли його на вулиці Івана Франка, порушником виявився місцевий житель 1997 року народження”, – йдеться у повідомленні поліції.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить причетність 22-річного чоловіка до даної події та надасть подальшу правову кваліфікацію.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS