Новини
Події

У жителя Хмельниччини вилучили велику партію пально-мастильних матеріалів

У рамках проведення операції «Акциз-2019» податкові міліціонери у Хмельницькій області вилучили з незаконного обігу велику партію пально-мастильних матеріалів.

Як встановили фіскали, житель регіону, який, не будучи зареєстрованим як ФОП та не маючи відповідних дозвільних документів, продавав дизельне пальне із автозаправної колонки, незаконно встановленої в одному з міст області. 

“За результатами проведених заходів із тіньового обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 36,5 тисячі літрів пального вартістю 912,5 тисячі гривень та дві ємності з автозаправною колонкою загальною вартістю 100 тисяч гривень”, – розповіли у фіскальній службі. 

За вказаним фактом стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

З початку року це вже 15 факт виявлення на ринку необлікованих паливно-мастильних матеріалів співробітниками податкової міліції Хмельницької області. Загальна сума вилученого з протиправного обігу пального становить майже 10 мільйонів гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS