Новини
Кримінал

На Хмельниччині впіймали шахрая, який продавав використані талони на бензин

На Хмельниччині зафіксували черговий вид шахрайства: невідомі пропонують талони на бензин чи дизпаливо за низькою ціною, отримують готівку, а згодом талони виявляються використаними. Про це повідомляє поліція Городоччини у Фейсбуці.

“Ще в травні 2019 року до Городоцького відділу поліції надійшло повідомлення від 35-річного чоловіка про те, що невідомий молодик підійшов до нього поблизу АЗС на вулиці Шевченка у м. Городок та запропонував придбати талони на дизельне пальне за зниженою ціною. Чоловік на таку привабливу пропозицію погодився і купив талонів на 1400 гривень. Та, коли приїхав заправляти автомобіль, з’ясувалося, що талони вже використані. На гачок афериста в аналогічний спосіб потрапили ще двоє осіб”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 36-річний уродженець Рівненської області. Він зізнався поліцейським, що збирав використані талони на смітниках поблизу автозаправок, а потім приклеював до них стрічку, схожу на голограму. Також було встановлено, що підозрюваний раніше судимий за аналогічні злочини. У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), злочинцю повідомлено про підозри у вчиненні вищевказаних злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS