Новини
Кримінал

У Хмельницькому чоловік обкрадав автомати питної води

У Хмельницькому поліцейські затримали крадія коштів з автоматів питної води. Як повідомили у поліції, маючи судимість з відстрочокою виконання вироку, 20-річний молодик скоїв серію крадіжок коштів з автоматів питної води та обікрав будинок у мікрорайоні Лезнево. 

“Близько року тому хмельничанин вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку з магазину. Суд визнав його винним і призначив умовний термін покарання, під час якого молодик знову вчинив серію крадіжок”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили причетність зловмисника до серії крадіжок грошових коштів з автоматів питної води. Тільки слідчими Зарічанського відділення поліції йому оголошено 9 підозр у вчиненні таких злочинів на території їхнього обслуговування. Наразі перевіряється причетність підозрюваного до крадіжки коштів з автоматів у інших мікрорайонах міста.

Молодику вже оголошено про підозру за ч. 2,3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв його під домашній арешт.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS