Новини
Кримінал

СБУ викрила на хабарі посадовця Держпродспоживслужби на Хмельниччині

На хабарі у 26 тисяч гривень викрили посадовця Держпродспоживслужби на Хмельниччині. Про це повідомляє прес-група УСБУ у Хмельницькій області.

“Співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди завідувача сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області”, – йдеться у повідомленні.

Як встановили оперативники, посадовець за посередництва свого знайомого вимагав від місцевого мешканця 26 тисяч гривень. За таку суму чиновник обіцяв зареєструвати саморобну сільгосптехніку під виглядом заводської з порушенням встановленого законодавством порядку.

Правоохоронці одночасно затримали зловмисників у двох райцентрах області після отримання посередником усієї суми хабара.

У межах відкритого кримінального провадження затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Викриття правопорушників проводилося спільно зі слідчими Нацполіції та УЗЕ під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS