Новини
Події

Через відсутній техогляд Полонський суд позбавив водія права керування

Полонський суд покарав порушника ПДР трьома місяцями без водійських прав через відсутній техогляд. Про це повідомляє  прес-служба суду. 

«(…)визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.4 ст.121 КУпАП та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами на строк три місяці», – таку постанову виніс Полонський районний суд водієві, який вдруге за 2019 рік притягується до адміністративної відповідальності за керування авто без технічного огляду.

Поліцейські зупинили його автомобіль в травні на автодорозі «Київ-Чоп». Як з’ясували, водій, котрого цьогоріч притягували до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов (частина 3 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення), знову їхав автомобілем, який не пройшов техогляд.

Відтак щодо водія правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 121 КУпАП (повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою – третьою цієї статті).

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS