Новини
Кримінал

На Хмельниччині виявили підпільний цех з алкоголем на мільйон гривень

На Хмельниччині викрили підпільний цех, з якого вилучено фальсифікований алкоголь та обладнання для його виготовлення вартістю майже мільйон гривень. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Як зазначають правоохоронці, мешканець Хмельницької області обладнав свій гараж на підпільний цех з виготовлення алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку. Фальсифікат розфасовував у ПЕТ-пляшки різної ємності без марок акцизного податку, і продвав жителям області.

“Під час проведення ряду санкціонованих обшуків слідчими виявлено та вилучено понад 1800 літрів незаконно виготовлених підакцизних товарів, в тому числі горілки, коньяку та спирту”, – йдеться у повідомленні.

Також в ході обшуку вилучено обладнання для незаконного виготовлення та пакування алкогольних виробів.

Загальна вартість вилученого майна становить майже 1 млн. гривень.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.

За вказаним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS