Новини
Суспільство

На Чемеровеччині жителі перекрили дві дороги з вимогою ремонту

Сьогодні, 7 серпня, жителі сіл Глухова та Мар’янівка Чемеровецького району перекрили дві дороги: державного та регіонального значення. Про це розповів голова Гуківської територіальної громади Петро Ільницький, йдеться у сюжеті Поділля-Центр.

Перекриття тривало з 9 ранку до першої години дня. Основні вимоги селян – відремонтувати два відрізки автошляху. 

За словами Петра Ільницького, незадовільне дорожнє покриття обох відрізків дороги сягає 20 кілометрів. Порушень під час перекриття дороги не зафіксовано, каже Олег Лавров.

У Гуківської громади немає ресурсу для доручення до співфінансування ремонту зазначених доріг, каже заступник голови Чемеровецької райдержадміністрації Петро Кравцов.

За словами виконуючого обов’язки начальника Чемеровецького районного відділку поліції у перекритті доріг приймали участь 30 учасників. Голова Гуківської тергормади, каже, що за ремонт відрізків дороги у населеному пункті виступило 100 жителів населених пунктів. Селяни дороги розблокували, учасники акції очікують реакції від Служби автомобільних доріг в області.

Сьогодні жителі сіл Глухова та Мар’янівка Чемеровецького району перекрили дві дороги: державного та регіонального значення

Сьогодні жителі сіл Глухова та Мар’янівка Чемеровецького району перекрили дві дороги: державного та регіонального значення. Про це розповів голова Гуківської територіальної громади Петро Ільницький. За його словами, перекриття тривало з 9 ранку до першої години дня. Основні вимоги селян – відремонтувати два відрізки автошляху. За словами Петра Ільницького незадовільне дорожнє покриття обох відрізків дороги сягає 20 кілометрів. Порушень під час перекриття дороги не зафіксовано, каже Олег Лавров.У Гуківської громади немає ресурсу для доручення до співфінансування ремонту зазначених доріг, каже заступник голови Чемеровецької райдержадміністрації Петро Кравцов.За словами виконуючого обов’язки начальника Чемеревецького районного відділку поліції у перекритті доріг приймали участь 30 учасників. Голова Гуківської тергормади, каже, що за ремонт відрізків дороги у населеному пункті виступило 100 жителів населених пунктів. Селяни дороги розблокували, учасники акції очікують на заступника начальника Служби автомобільних доріг в області.

Опубліковано Поділля-Центр Середа, 7 серпня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS