Новини
Дозвілля

На хмельницькому пляжі влаштують «мокрі війни»

Міжнародний день молоді, який у світі відзначають 12 серпня, Хмельницький зустрічатиме пінною вечіркою.

Цієї суботи, 10 серпня, просто неба вперше відбудеться «Влажний пляжний двіж». Усіх охочих освіжитися спекотного серпневого вечора запрошують на територію міського пляжу поблизу Молодіжного парку.

Перша цього року пінна вечірка у форматі «мокрих війн» об’єднала понад п’ять тисяч хмельничан під час «My Fest».

«Зайшов такий формат мокрих війн, зайшов формат пінної вечірки, тому саме цей блок ми вирішили повторити та трішечки об’єднати це у форматі суто вечірки, яка триватиме декілька годин на пляжі», – розповідає голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак.

За словами Анастасії, у заходу є свій бюджет. Незначний, близько 20 тисяч гривень, і з фестивальними бюджетами він не зрівняється. Частина людей, які працюватимуть під час заходу, робитимуть це на волонтерських засадах. На звук, світло, апаратуру, діджеїв, звісно, потрібні ресурси, тож їх забезпечує управління молоді та спорту.

Організатори – управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та Молодіжна громадська рада – запевняють: усі учасники дійства активно та весело перетнуть серпневий екватор. Для цього залучать пожежників на спеціальній пожежній машині. Вони із брандспойтів поливатимуть фестивальників. Далі хмельничан «качатимуть» піджейки (дівчата-танцівниці), потім буде дискотека, а завершиться все блоком пінної вечірки та музичним сетом від діджеїв.

Вечірка «Влажний пляжний двіж» розпочнеться о 18.00 і триватиме до 23.00.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS