Новини
Суспільство

Пішов з життя найстарший мешканець Нетішина

“7 серпня зупинилося серце Дмитра Івановича Мельника – найстаршого мешканця Нетішина, учасника бойових дій Другої світової війни, вчителя від Бога з більш ніж 50-річним стажем, люблячого дідуся і батька. Людини-патріота, яка понад усе любила Україну та рідну землю. Попри поважний вік, він був активним членом міської ветеранської організації, завжди бажаним гостем в навчальних закладах міста, загальноміських заходів. За щирість, доброту, відвертість та душевне тепло його поважали дорослі і діти, його життєвий шлях – приклад для всіх нас”, – йдеться у дописі виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Міський голова Олександр Супрунюк, виконавчий комітет Нетішинської міської ради та депутати Нетішинської міської ради VII скликання висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким Дмитра Івановича. Світлий добрий спомин про Дмитра Івановича Мельника завжди житиме у серцях тих, хто його знав, любив і поважав.

Довідка: 25 лютого 2019 року Дмитру Мельнику виповнилося 100 років. Дмитро Іванович – свідок трьох голодоморів в Україні, ветеран Великої Вітчизняної війни – воював від першого до останнього її дня, народний учитель, щирий українець, чудовий тато, відмінний дідусь та турботливий прадідусь. З Нетішином Дмитро Мельник поріднився майже 30 років тому, коли залишив село Глібів, що у Новоушицькому районі на Хмельниччині, та переїхав на постійне проживання до міста атомників, до єдиної дочки Нелі Дмитрівни.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS