Новини
Суспільство

Мешканці села на Хмельниччині звернулися до президента через відеоролик

Відеозвернення мешканців села Скаржинці, що у Ярмолинецькому районі, опублікував на своїй офіційній сторінці у Фейсбук Василь Гуменюк, який балотувався на позачергових виборах до парламенту від партії «Слуга народу», проте не був обраний.

У дописі йдеться про те, що до екс-кандидата звернулися жителі села Скаржинці з проблемою, яка полягає в тому, що їх хочуть залишити без опалення на зиму, адже місцеву котельню, яка наразі перебуває в нормальному робочому стані, хочуть закрити. Людям пропонували встановити індивідуальне опалення. Проте, зазначається у дописі, з 1 липня вступили в силу нові норми, які не дають можливості людям зробити це.

Також у дописі та у коментарях до нього зазначається, що мешканці села неодноразово звертались до органів місцевого самоврядування та органів державної влади, але замість результату отримали лише відповіді, які проблему, вочевидь не вирішують.

Відтак, зважаючи на «фішку» президента – спілкуватися з народом за допомогою відеороликів – народ теж вирішив звернутися до пана Зеленського в такий спосіб.

Про що саме просили селяни – дивіться у відеозверненні до президента.

Людей знов не чують!Нещодавно до мене звернулись жителі с.Скаржинці з проблемою, що їх хочуть залишити без опалення на зиму, адже місцеву котельню, яка в нормальному робочому стані хочуть закрити. Людям пропонували встановити індивідуальне опалення. Як відомо, з 1 липня вступив в силу нові норми, які не дають можливості людям встановити індивідуальне опалення.Мешканці будинків неодноразово звертались до органів місцевого самоврядування та органів державної влади, як у більшості випадків не отримуючи результат, а тільки відповіді.Звертаюсь до Хмельницька обласна державна адміністрація з проханням допомогти розв'язувати дану проблему для людей, які цього потребують.Прошу поширити даний допис!

Опубліковано Василь Гуменюк – офіційна сторінка Четвер, 1 серпня 2019 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS