Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліцейські виявили саморобну теплицю з коноплею

У ході реалізації оперативної інформації працівники Віньковецького відділення поліції виявили в одному з домогосподарств смт Віньківці саморобну теплицю з рослинами коноплі.

Правоохоронці в процесі розслідування кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем проживання 25-річного мешканця селища, в ході якого виявили на прибудинковій території незаконний посів конопель.

Видно було, що чоловік «турбувався» про свою міні-плантацію — він навіть спорудив довкола насадження щось подібне на парник з плівки. Поліцейські вилучили 51 рослину, зовні схожу на коноплю. Крім того, у будинку працівники поліції знайшли згорток сухої подрібненої речовини рослинного походження та предмет, зовні схожий на револьвер невідомої марки та 7 набоїв.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS