Новини
Події

У Хмельницькому оштрафували водія Mercedes-Benz через проблискові маячки

У Хмельницькому оштрафували водія Mercedes-Benz на 8 500 гривень через порушення законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових сигнальних пристроїв. Про це повідомляє прес-служба патрульних у Фейсбуці.

Як повідомляється, вчора, близько 23-ї години ночі, на вулиці Західно-Окружна патрульні помітили транспортний засіб з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольору, які встановлені в решітці радіатора автомобіля Mercedes-Benz E240.

У ході перевірки документів та транспортного засобу, інспектори виявили, що спеціальні світлові сигнальні пристрої встановленні та використовуються з порушенням вимог законодавства, а саме без відповідного узгодження з територіальним органом з надання сервісних послуг МВС.

“Водієм автомобіля Mercedes-Benz виявився 30-річний місцевий житель, на якого патрульні склали протокол за статтею 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) КУпАП”, – йдеться у повідомленні. 

Санкція статті 122-5 КУпАП передбачає накладення на чоловіка стягнення у вигляді штрафу в розмірі 8 500 гривень з конфіскацією спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS