Новини
Суспільство

На Хмельниччині підрядники “підлатали” дороги, бо втрутилась прокуратура

За втручання прокуратури Хмельниччини підрядники, які здійснювали ремонт доріг за бюджетні кошти, усунули дефекти дорожнього покриття. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначили у прокуратурі, попри значне бюджетне фінансування, стан окремих автомобільних доріг є незадовільним.

“Несвоєчасне усунення ямковості та пошкоджень дорожнього покриття, а подеколи і використання матеріалів неналежної якості, порушення технології при виконанні робіт з ремонту, стає причиною виникнення дефектів дорожнього покриття вже після першого зимового періоду”, – йдеться у повідомленні.

Хоч згідно з договорами, передбачено гарантійне обслуговування, замовники належний контроль за станом доріг не здійснювали і не вимагали усунення руйнувань та дефектів від підрядників. У зв’язку із цим, прокуратура звернулась з листами до Державного агентства автомобільних доріг України та Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

За результатами розгляду вказаних листів підрядники усунули ямковість та дефекти дорожнього покриття на ділянках доріг загального користування   Н-03 Житомир-Чернівці, Т-23-17 Кам’янець-Подільський-Стара Ушиця, 0231705 Житомир-Чернівці-Меджибіж та М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS