Новини
Афіша

У Хмельницькому відбудеться чемпіонат скульпторів по дереву

У рамках музичного арт-фестивалю «Республіка» з 31 серпня по 1 вересня в парку Молодіжний у Хмельницькому відбудеться третій український чемпіонат скульпторів STIHL Carving Cup 2019. Про це йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці.

Організатори запрошують скульпторів по дереву взяти в ньому участь. Проказати свій талант, заявити своє ім‘я та вибороти один з трьох сертифікатів на 25 000 грн., 20 000 грн. або 15 000 грн. може кожен охочий. Тема цьогорічного чемпіонату: “Легенди та перекази Подільського краю”. 10 неймовірних скульптур залишаться після фестивалю на просторах Хмельницького.

“В Україні є багато талановитих різьбярів, а їх мистецтво – це захоплююче дійство, яке варте нашої з Вами уваги! Саме тому було створено щорічні українські змагання скульпторів STIHL Carving Cup! Популяризація видовищного, хоча й молодого для України, напрямку як скульптура по дереву ланцюговою мотопилою, надає змогу нам з Вами, на власні очі, подивитись на захоплюючі роботи відомих митців та виявити нові таланти!” – зазначають організатори.

Для участі надсилайте запит на електронну адресу: info@stihl.ua. Кількість учасників обмежена!

Нагадаємо, п’яті спортивні змагання серед вальників лісу за «Кубок STIHL 2019» відбулися 22 червня на території парку «Молодіжний». Як це було – у відео Nagolos TV:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS