Новини
Спорт

Хмельничанка встановила новий спортивний рекорд України

Хмельничанка Тетяна Щавінська встановила новий рекорд України з пауерліфтингу. Про це повідомили  міській раді.

У Люксембурзі відбувся чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи (пауерліфтинг). До складу збірної команди області увійшла і представниця Хмельницького, яка гідно представила наше місто у змаганнях.

Тетяна Щавінська здобула срібну нагороду серед жінок вагової категорії до 52 кг. Спортсменка підкорила штангу вагою 100 кг. Тепер це новий рекорд України.

Підготував спортсменку тренер-викладач Хмельницького національного університету Віктор Цісар.

У Тбілісі (Грузія) проходив Чемпіонат Європи з боксу серед юнаків та дівчат. У збірну команду України увійшли представники міста.

Золоту медаль здобула Ауріка Кострицька у ваговій категорії 42 кг (Хмельницький «Буревісник»), яка у напруженому фінальному поєдинку перемогла спортсменку із Ірландії.

Підготували спортсменку тренери Дмитро Лазарев, Богдан Сінчук.

У Львові проходив чемпіонат України з кульової стрільби серед дорослих.

До складу збірної команди області увійшли і хмельницькі спортсмени, які показали надзвичайно високі результати на чемпіонаті. Хмельничани завоювали 15 нагород різного ґатунку. Найбільша кількість нагород у Ігоря Кізими – 3 «золота» та одне «срібло». На рахунку Дениса Баблюка три «золота». Два «золота» здобув Давид Красота.  Дві срібні медалі вибороли Анастасія Савельєва, Маргарита Тарканій та Крістіна Гілевич.

Підготував спортсменів тренер-викладач Хмельницької обласної ДЮСШ Петро Бардецький.

Вітаємо спортсменів з чудовими результатами та бажаємо подальших успіхів. Також висловлюємо слова вдячності тренерам, які підготував спортсменів.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS