Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали зловмисника, який пограбував ювелірний магазин

20-річного молодика працівники кримінальної поліції затримали одразу ж після того, як він здав викрадену золоту каблучку у ломбард і прямував на автовокзал, щоб покинути місто.

16 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик пограбував ювелірний магазин, розташований на проспекті Грушевського у Кам’янці-Подільському.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник під приводом купівлі попросив приміряти золоту чоловічу каблучку вартістю 7300 гривень. А коли продавчиня відволіклась на інших покупців, разом з ювелірним виробом утік з магазину.

Правоохоронці для орієнтування «зняли» зображення грабіжника з камер спостереження і перекрили підходи до всіх можливих місць збуту краденого.

Затримали зловмисника одразу після того, як він здав каблучку до ломбарду і прямував на автовокзал, щоб виїхати з міста у район, де, власне, і мешкає. У скоєному чоловік зізнався.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS