Новини
Події

У Нетішині пройде Всеукраїнський півмарафон “Незалежні люди”

До міста атомників другий рік поспіль з’їдуться спортсмени-марафонці, які долатимуть дистанцію 10 та 21 кілометр. Традиційно півмарафон «Незалежні люди» відбуватиметься на День Незалежності України, демонструючи силу і витривалість українців.

Долаючи дистанцію, спортсмени знайомитимуться із містом, багатьма об’єктами енергетичного велета, а також безпосередньо з Хмельницькою АЕС. Маршрут півмарафону пролягатиме біля інформаційного та навчально-тренувальних центрів атомної станції, а також неподалік проммайданчика ХАЕС.

Понад сотню учасників зі всієї України заявлено на Півмарафон «Незалежні люди», який стартуватиме 24 серпня о 7:30 біля палацу культури міста Нетішина. Переможці отримають грошові винагороди, а учасники сувеніри, які нагадуватимуть про подію та місто енергетиків.

Організатори спортивного заходу – Громадська організація “Успішна молодь Нетішина” спільно з виконавчим комітетом міської ради. Всеукраїнський Півмарафон «Незалежні люди» відбудеться також за підтримки Українського Ядерного Товариства та Хмельницької АЕС.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS