Новини
Новини ОТГ

У тергромаді на Хмельниччині відзначили дні села

Третій рік поспіль 18 серпня мешканці села Антонівка, що належить до Чорноострівської об’єднаної територіальної громади (Хмельницький район) відзначають день села. Саме в цей день з’їжджаються до рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька.

В цей день село, як завжди радо зустрічає гостей. Свято пройшло під назвою «Моє село – моя родина» і розпочалось переглядом фільму «Моє рідне село». Урочиста частина відбувалась у приміщенні будинку культури.

Наступного ж дня, в одне з найбільших народних свят – Спаса – день села відзначали у селі Лапківці, що також належить до Чорноострівської ОТГ. Цього дня жителі та гості сходились до Будинку культури, де і відбувалося святкове дійство. Присутніх привітав Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь, який вручив найбільш активним жителям подяки та грамоти а також подарував сертифікат, вартістю 5 тисяч на потреби села.  Зі сцени вітали ювілярів, новонароджених та старожилів. В святковому дійстві взяли участь аматори сцени з сіл Рідкодуби, Бережанки та Лапковець.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS