Новини
Суспільство

Владу Старокостянтинова змусили провести конкурс управителів будинків

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило бездіяльність виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

Відділення встановило, що виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради не провів конкурс на визначення управителів багатоквартирних будинків, обов’язковість якого передбачена чинним законодавством. Це могло призвести до того, що мешканці будинків були позбавлені права на отримання послуг з утримання та ремонту спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території та належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб більш якісних чи за найменшу вартість, повідомляють у прес-службі ХОТВ АМКУ.

Відділення рекомендувало виконавчому комітету Старокостянтинівської міської ради припинити бездіяльність, проте ці рекомендації у встановлений термін виконані не були, що стало причиною розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, після цього порушення було припинено.

Рішенням виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради міську житлово-експлуатаційну контору за результатами конкурсу призначено управителем у 213 багатоквартирних будинках м. Старокостянтинів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS