Новини
Суспільство

У Хмельницькому працює форум української молодої діаспори

Протягом найближчих днів учасники форуму молоді діаспори «Хмельницький 2019» візьмуть участь у панельних дискусіях, майстер-класах, тренінгах. У понеділок, 26 серпня, говорили про адвокацію, як заклик до підтримки та вирішення проблем, про те як втілювати власні ідеї в життя і не втрачати впевненість у власних силах.

Окреме тренінгове заняття було присвячено темі запобігання емоційному та інтелектуальному вигоранню, адже це є надзвичайно важливим у сучасному світі, де все змінюється та відбувається надзвичайно швидко.

Також в рамках форуму було проведеного круглий стіл Засідання Президії Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій

Загалом, до Хмельницького завітало 40 представників молодіжної діаспори із 20 країн. Сьогодні до них приєднаються представники з різних регіонів України. Під час форуму учасники будуть обмінюватися досвідом, власним баченням подальшого розвитку молодіжного руху в Україні та зокрема в Хмельницькому. За результатами роботи форуму заплановано підписання меморандумів про подальшу співпрацю та розвиток зв’язків.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS