Новини
Політика

До Верховної Ради може потрапити ще один народний обранець з Хмельницького

З депутатської фракції “Слуга народу” вийшли п’ять народних депутатів: Михайло Федоров, Ганна Новосад, Владислав Криклій, Олексій Оржель і Денис Малюська. Вони перейшли на роботу в уряд Олексія Гончарука, пише “Страна.ua“. Їх можуть замінити наступні депутати зі списку партії, у тому числі й представники від Хмельниччини.

У фракції “Слуга народу” 124 народних депутата. З передвиборчого списку раніше вибули чотири народних депутати. Тому, щоб зрозуміти, хто тепер потрапить в Раду за списком партії замість тих, що пішли в Кабмін, потрібно починати зі 129 номера.

У парламенті цілком ймовірно з’являться такі народні обранці замість вибулих:

  1. Ольга Хоменко – керуючий директор студії “Квартал 95”;
  2. Анатолій Остапенко – юрист, директор компанії “Альфаюрконсалтинг”;
  3. Тетяна Циба – прес-секретар партії “Слуга народу”;
  4. Іван Калаур – викладач Тернопільського національного економічного університету;
  5. Юлія Гришина – професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Шевченка.

Зауважимо, що від потрапляння до Верховної Ради хмельничанина Сергія Мандзія відділяє лише три номери у списку. Сергій Мандзій – №136 у списку партії “Слуга народу”. Він депутат Хмельницької міськради від партії БПП. У 2015 році балотувався від партії Петра Порошенка в мери Хмельницького (посів третє місце). Був помічником нардепа Сергія Лабазюка від Волі народу. Закінчив Технологічний університет Поділля (Хмельницький національний університет) в один рік з Русланом Стефанчуком (1997 рік).

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS