Новини
Суспільство

Майже 50 рятувальників Хмельниччини отримають житло за умовами пільгового фінансового лізингу

Близько 50 хмельницьких надзвичайників виявили бажання скористатися Програмою пільгового фінансового лізингу, в якій за рахунок ДСНС компенсуються 100% витрати з обслуговування договору-лізингу та до 40% частини лізингових платежів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

“Наразі вже 4 сім’ї наших співробітників мешкають в нових оселях. У свою чергу, Державна іпотечна установа продовжує вивчати документи заявників і готова придбати їм квартири”, – йдеться у повідомленні.

З умовами та перевагами цієї Програми усіх охочих ознайомлює сектор житлового забезпечення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, куди й звернувся наш сьогоднішній герой рубрики “Своя квартира з ДСНС — це просто”.

Нагадаємо, що у межах мотиваційної програми, кожен поліцейський та рятувальник після двох років вислуги може підписати контракт на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку МВС та бонусного погашення до 40% лізингу.

Детальніше про умови участі у Програмі можна дізнатися у територіальних підрозділах з питань житлового забезпечення за місцем несення служби.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS