Новини
Суспільство

У Нетішині вируватиме “Шкільний гармидер”

З нагоди Свята першого дзвоника, 2 вересня, вперше у Нетішині влаштують  загальноміське свято школярів “Шкільний гармидер”. Найпочеснішими гостями заходу стануть учні загальноосвітніх навчальних закладів Нетішина і Старого Кривина, інформують у міськраді.

У парку культури і відпочинку юних нетішинців, вчителів, батьків та усіх бажаючих з 15.00 чекає яскрава розважальна програма. Усі присутні матимуть можливість взяти участь в різних творчих завданнях, конкурсах та іграх і за це отримають гарні подарунки та сувеніри. Можна буде організувати пікнік на свіжому повітрі, позмагатися у велопробігах та естефатах на роликах (велосипеди і ролики брати з собою:). Кожен зможе зробити фото на згадку біля креативних фотозон, побачити яскраві виставки закладів освіти та культури, спробувати свої сили у веселому квесті, який підготували Нетішинська міська філія Хмельницького обласного центру зайнятості спільно з військовими, медиками, рятувальниками та поліцейськими.

На головній сцені міста творчі колективи подарують гарний настрій кожному веселими піснями та танцями. Учні ЗОШ №1 презентують яскравий патріотичний флешмоб. Також на усіх чекає спортивні майстер-класи від фітнес клубу “Позитив”, конкурси від Нетішинська міська художня школа, розваги від Нетішинська Центральна Бібліотека (Марія Омельчук) і Палац культури міста Нетішина, Громадська організація “Успішна молодь Нетішина” нагороджуватиме переможців фотоконкурсу “Готуємось до школи”, будуть представлені спортивні локації за участі тренерів і вихованців КДЮСШ ВП ХАЕС.

З 20.00 до 21.00 старшокласників чекає дискотека.

“З радістю запрошуємо усіх дружньою компанією завітати на “Шкільний гармидер”. Саме тут ми спілкуватимемося досхочу, ділитимемося враженнями від літа, фотографуватимемося на згадку, співатимемо, танцюватимемо, весело проведемо свято першого дзвоника!” – закликають організатори.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS