Новини
ДТП

В ДТП у Хмельницькому травмувалися дві людини

Минулої доби у Хмельницькому через ДТП травмувалися дві людини. За даними правоохоронців, на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Січових стрільців під колеса автівки потрапив пішохід, а по вулиці С.Бандери у результаті зіткнення важко травмувався мотоцикліст.

Як розповіли у прес-службі поліції, 30 серпня, близько 10.45 години на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Січових стрільців поблизу АЗС 27-річний шепетівчанинин на «ВАЗ 2101» наїхав на 43-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці.

“У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому правої стегнової кістки. Госпіталізований у реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Стан здоров’я — важкий”, – зазначили у поліції.

Цього ж дня близько 20.30 години по вулиці Степана Бандери 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW», під час повороту до ТРЦ «Оазис» допустив зіткнення з мотоциклом «Honda» під керуванням 16-річного юнака.

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми і був госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні. Стан здоров’я — важкий.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS