Новини
Суспільство

На Хмельниччині триває конкурсний відбір кандидатів на посади дільничних офіцерів

У поліції Хмельниччини триває конкурсний відбір кандидатів на посади дільничних офіцерів поліції, працівників сектору реагування патрульної поліції та оперуповноважених кримінальної поліції. Про це йдеться на сторінці правоохоронців у Фейсбуці.

Як повідомляється, кандидати на вакантні посади вже пройшли тестування на загальний рівень знань і знання законодавства та військово-лікарську комісію, а сьогодні спеціальна комісія визначала їхній рівень фізичної підготовки.

Далі на них чекає психологічне тестування та співбесіда з поліцейською комісією, за результатами яких буде складено остаточний список кандидатів на службу, які вирушать на кількамісячне навчання до спеціалізованих навчальних закладів.

“Однією із кандидаток на службу є активна учасниця молодіжного руху «ХОМА», цьогорічна випускниця коледжу Подільського аграрно-технічного університету Наталя Гурман. Дівчина здобула диплом з відзнакою за спеціальною «Правознавство» і вирішила втілити свою давню мрію про службу в правоохоронних органах у життя”, – розповіли у поліції.

Правоохоронці бажають усім кандидатам успіху в подальших етапах конкурсу і чекають на них у дружній поліцейській сім’ї.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS