Новини
Суспільство

Мешканці Хмельниччини можуть зекономити до 25% витрат на газ

Вперше споживачі газу Хмельниччини мають можливість зекономити на блакитному паливі взимку. У Хмельницькій області як і в усій Україні стартувала акція «Твоя енергонезалежність». Щоб зекономити до 25% коштів за газ, потрібно подбати про це вже зараз, а не взимку, йдеться в сюжеті МТРК “Місто”.

“Будь-який подолянин може придбати до 25 кубометрів газу за ціною, яка нині складає 5, 99 грн. за кубічний метр. Ціна не включає вартість тарифів на розподіл і транспортування. Ці послуги потім будуть вкладатися у платіжках. Ці тарифи різні для абонентів регіонів, тому неможливо було встановити єдину ціну”, – пояснює директор ТОВ “Хмельницьгаз збут” Андрій Левицький.

До 25 вересня усі споживачі, які не мають боргів за газ, мають можливість придбати необхідний обсяг газу на весь опалювальний сезон за акційною ціною — 5, 99 грн. за кубічний метр. Зробити це дуже просто, скориставшись Особистим кабінетом або оформити заявку у Центрі обслуговування клієнтів.

“Уже звернулося більше 20 клієнтів. Оформити акцію дуже просто. Треба мати при собі лише ідентифікаційний код і паспорт, та не мати заборгованості, а також знати показники лічильника”, – пояснює керівниця ЦОК АТ “Хмельницькгаз збут” Ірина Решетник.

На всі консультації – до 5 хвилин. Ось пані Лариса придбала вже газ для своїх батьків.

“Прочитала на сайті Хмельницькгазу, потім почула в новинах. Порахувала – і вирішила подарувати батькам, щоб зекономили до 5-6 тисяч грн”, – каже пані Лариса.

Використовувати “акційний” газ можна буде з 1 жовтня цього року до 31 березня наступного року. Споживачам, які не використають весь куплений газ, залишок коштів зарахують на особовий рахунок. Ними й надалі можна буде розраховуватися за блакитне паливо.

Детальніше – у сюжеті:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS