Новини
ДТП

У Хмельницькому в ДТП травмувалися двоє пенсіонерів

У Хмельницькому в ДТП травмувалися 78-річна пасажирка тролейбуса та 67-річний чоловік, який потрапив під колеса автомобіля на пішохідному переході. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як повідомляється, вчора, 5 вересня, близько 11.00 години на проспекті Миру 55-річний водій тролейбуса №11 застосував екстрене гальмування, внаслідок чого 78-річна пасажирка не втрималась за поручень, впала і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому шийки стегна. Потерпілу госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Стан здоров’я — середньої важкості.

Цього ж дня близько 13.20 години по вулиці Степана Бандери 48-річний житель Волочиського району, керуючи автомобілем «Тойота Корола», наїхав на 67-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги  по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток черепа. Госпіталізований в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної лікарні. Стан здоров’я — середньої важкості.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS