Новини
Інфраструктура

Вулицю до центрального продовольчого ринку Хмельницького ремонтують суцільним методом

Вулицю Вайсера, що веде до центрального продовольчого ринку Хмельницького, ремонтують суцільним методом, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Наразі фірма-підрядник — Хмельницьке ШБУ№ 56 — завершила підготовку до укладання першого шару асфальту. На ділянці дороги від Грушевського до Соборної зняли старе покриття та замінили заіржавілі люки. 

Хмельничанка Світлана живе в одному з будинків на вулиці Вайсера. Жінка каже, дорога, що веде до продовольчого ринку, ремонту не бачила десятки років.

“Якщо зроблять дорогу, будемо дуже вдячні”, – каже Світлана Борзикіна.

В управлінні ЖКГ рішення про ремонт вулиці ухвалили торік. 

“Латковість була критична, ми зрозуміли, що ще один зимовий сезон дорога переживе у дуже поганому стані. Оскільки основа під дорогою є нормальна, прийняли рішення відремонтувати поточним ремонтом, а не капітальним”, – розповідає начальник управління Василь Новачок.

Ремонт розпочали майже три тижні тому. Загалом, як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, на вулиці Вайсера повністю заасфальтують 4 тисячі квадратних метрів дорожнього покриття. На це з бюджету міста передбачили 2,5 мільйони гривень.

Детальніше – у сюжеті МТРК “Місто”:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS