Новини
Події

«Агро Поділля-2019» у Хмельницькому – з важкою технікою та традиціями

Виставка «Агро Поділля-2019» яка відбулася у вихідні на околиці Хмельницького, вже має свої традиції. Так вже втретє вона проходить на території торговельно-сервісного центру «Поділля». Загалом же цьогоріч «Агро Поділля» проходила в обласному центрі в тридцять третій раз.

Традиційно однією з родзинок виставки є солодко-їстівна карта. Цього разу майстри з Кам’янця виготовили карту України з різнокольорових тістечок та прикрасили її випеченим же тризубом.

Традиційно свою майстерність перед хмельничанами, які завітали на виставку, презентували творчі колективи з районів області. Причому, не тільки на сцені – то тут, то там на території ТСЦ можна було побачити та почути, як співають, грають та танцюють артисти з сіл та райцентрів.

Для любителів закарбовувати на пам’ять події, в яких брали участь, облаштували чимало тематичних фотозон.

Крім агро продукції, яка була головною на виставці, також можна було придбати вироби з глини, іграшки, солодощі, випічку. Та найголовніше, звісно, хмельничан приваблювали овочі, фрукти, насіння та розсада, а також тварини та птиця.

Ще однією принадою для відвідувачів була виставка автомобілів, де хмельничани могли не лише дізнатися технічні характеристики нових автівок різних марок, а й випробувати їх на тест-драйвах.

І, звісно, ще одна локація, яка не залишала байдужими не стільки дорослих, скільки дітей – виставковий стенд, де демонструвалася важка сільськогосподарська техніка.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS