Новини
Події

У Хмельницькому нацгвардійці запобігли вбивству

Хмельницькі нацгвардійці попередили вбивство та вилучили 96 грамів наркотичних речовин. Такими були результати патрулювання нацгвардійців військової частини 3053 минулого тижня, повідомляється на сторінці підрозділу у Фейсбуці.

Як йдеться у дописі, патрулюючи вечірні вулиці Хмельницького, військовий наряд гвардійців отримав повідомлення що в одному з помешкань відбувається бійка між сусідами з використанням холодної зброї. Негайно прибувши на місце події, патрульні оперативно затримали раніше судимого громадянина 1981 року народження, який завдав своєму сусіду важкі тілесні ушкодження ножем та при затриманні поводився вкрай агресивно й чинив активний опір діям військовослужбовців. На місце злочину викликали слідчо-оперативну групу, затриманого доставили до Хмельницького обласної психіатричної лікарні для освідчення.

“Того ж вечора увагу патрульних привернула група осіб, які розпивали спиртні напої. На зауваження військових чоловіки відреагували агресивно, після чого було прийняти рішення пройти поверхневу перевірку. В результаті перевірки в одного з групи було виявлено згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору зовні схожою на наркотичну”, – розповіли правоохоронці.

Загалом, протягом тижня, нацгвардійцями військової частини 3053 за вчинення кримінальних правопорушень було затримано 6 осіб, притягнуто до адміністративної відповідальності 22 громадян та вилучено 96 грамів наркотичних речовин.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS