Новини
Суспільство

У Старому замку Кам’янця покажуть грандіозне 3D-шоу

У п’ятницю, 13 вересня, в рамках ІІІ Міжнародного кінофестивалю “Бруківка” у Кам’янець-Подільській Старій фортеці відбудеться масштабне гостросюжетне 3D-шоу “Хроновояжер Леварій і проклята Аурінія”. Про це повідомили у прес-службі міської ради. 

Шоу про пригоди алхіміка Леварія, який подорожує крізь простір та потрапляє в пригоду на планеті Петридава, розпочнеться після 21:00 під Папською “Кармелюковою” баштою. Тут буде збудовано сцену, а живі актори взаємодіятимуть із 3D-проекціями на ній.

Над шоу працюють талановитий віджей Юрій “VJ KIDIK” Гурін, режисер та актор театру “ЛІНК” Валерій Свереда та режисер Андрій Заєць.

Захід відбудеться за фінансової підтримки Міністерства молоді і спорту України в рамках форуму “Молодіжна Столиця України-2019”, ПП ВКФ “Будмонтажсервіс” та Державного агентства з питань кіно.

Зазначимо, що цього року кінофестиваль «БРУКІВКА» триватиме 5 днів. Гості та учасники матимуть змогу безкоштовно завітати на всі локації та заходи кінофесту.

Серед них – покази фільмів просто неба в середньовічній Старій фортеці та експериментальне світлове 3D-шоу на її баштах, виступи популярних музичних гуртів, зустрічі з діячами української кіноіндустрії в форматі «Живої бібліотеки», воркшопи від режисерів, продюсерів, акторів та сценаристів, виставки робіт художників та фотографів, панельні дискусії та презентації, неформатні екскурсії по Старому місту, шоу роботів «Трансформерів» для дітей, конкурс на кращий косплей героїв коміксів, кіно та аніме, червона доріжка в Фортеці та Міському палаці культури, фотозони та інтерактив на основних локаціях фестивалю.

Програма фесту тут.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS