Новини
Кримінал

Мешканець Полонного за 200 доларів намагався відкупити сина від поліції

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який намагався відкупити сина від кримінальної відповідальності і пропонував хабар поліцейському. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як розповіли у прокуратурі, факт пропозиції надання неправомірної вигоди правоохоронцю задокументували у липні цього року. 

“Мешканець м. Полонне, намагаючись посприяти уникненню його сином кримінальної відповідальності за незаконний посів та вирощування 124 рослин коноплі, запропонував начальнику сектору кримінальної поліції Полонського відділення Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США”, – йдеться у повідомленні.

Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та за вказаним фактом розпочато досудове розслідування. Під час чергової пропозиції надання неправомірної вигоди чоловіка було викрито.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) направлено для розгляду до суду.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS