Новини
ДТП

Вантажівка протаранила легковик на Хмельниччині: є травмовані

На Хмельниччині у ДТП травмувалась 79-річна пенсіонерка. Як повідомляється на Фейсбук-сторінці поліції області, жінка перебувала у салоні автомобіля, який зіткнувся з вантажівкою.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 вересня, близько 09.15 години на в’їзді в місто Старокостянтинів по вулиці 1 Травня поблизу залізничного мосту. 57-річний житель м. Новодністровськ Чернівецької області, рухаючись на вантажівці «Вольво», допустив зіткнення із автомобілем «Фольксваген Пассат» під керуванням 36-річного хмельничанина.

“У результаті зіткнення 79-річна пасажирка легкового автомобіля, попередньо, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому хребців шийного відділу хребта і була госпіталізована до травматологічного відділу місцевої лікарні”, – розповіли у поліції.

По даному факту відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS