Новини
Події

Головним поліціянтом Хмельниччини став колишній співробітник Гереги

Начальником Головного управління Нацполіції в області став Анатолій Щадило. Його  правоохоронцям області представив заступник Голови Нацполіції України Ігор Клименко.

Новий очільник поліції області народився у Дунаєвецькому районі. Згодом навчався у Кам’янці-Подільському. Це та досить скупа біографічна інформація, яку про Анатолія Щадила повідомив Ігор Клименко. До цього Анатолій Щадило обіймав, зокрема, посаду старшого  інспектора тренінгового центру ГУ Нацполіції в Київській області. Принаймні, саме таке місце роботи зазначене в електронній декларації за 2018 рік.

Попередній начальник ГУ Нацполіції Хмельниччини Василь Віконський тепер очолює поліцію Львівської області. А його попередник Микола Семенишин – поліцію Донеччини. Це, на думку Ігоря Клименка, свідчить про те, що Хмельниччина стала кузнею кадрів для роботи у найскладніших регіонах України.

На сайті НАЗК поки міститься лише декларація Анатолія Щадила за 2018 рік. У ній він вказав три квартири у Києві, двома з яких володіє дружина поліцейського Ірина Щадило. Вартість жодної з квартир не вказана у електронному звіті. Новий очільник ГУ Нацполіції в області має 7 земельних ділянок у селі Проців на Київщині та два паркомісця у столиці. У Процеві розташований і садовий будинок, що перебуває у власності Ірини Щадило. У цьому ж селі на Київщині Анатолій Щадило добудовує ще один  садовий будинок, гараж та лазню. Недобудованою лишається і чергова  квартира у столиці площею 85,2 квадратні метри.

Окрім того, Анатолій Щадило володіє двома легковиками – MERCEDES-BENZ (2014 року випуску) та NISSAN (2013р.в., за майже 190 тисяч гривень). А ще двома причіпами й водним засобом.

Основним джерелом доходів Анатолія Щадила у 2018 році стала зарплата у ПРАТ «Нова лінія» (національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів). Там він заробив понад 280 тисяч гривень. А от, працюючи у ГУНП Київщини, Анатолій Щадило отримав всього 24 тисячі 433 грн. річного доходу. Ще понад 92 тисячі гривень – його річна пенсія. Майже 200 тисяч гривень мала дружина поліцейського від надання майна в оренду.

Готівкою подружжя тримає 52 тисячі доларів та 120 тисячі гривень. Ще 70 тисяч у вітчизняній валюті розміщені на банківських рахунках.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS