Новини
Кримінал

На Хмельниччині підрядник заробив майже 400 тисяч за ремонт на папері

Досудовим розслідуванням слідчого відділу Славутського відділу ГУ нацполіції у Хмельницькій області було встановлено факт привласнення бюджетних коштів, призначених для здійснення капітального ремонту школи в Ізяславі.

Сьогодні зібрано достатньо доказів для оголошення керівнику підприємства-підрядника про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном, яке було ввірене особі, вчинене у великих розмірах), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Як з’ясували правоохоронці, відповідно до договору, укладеного між товариством та відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, суб’єкт господарювання зобов’язався виконати капітальний ремонт будівлі навчального закладу в межах договірної ціни у майже 5,5 млн грн.

Натомість, підрядник виконав частину ремонтних робіт лише на папері, склавши завідомо неправдиві акти. Таким чином, він заволодів бюджетними коштами на суму близько 390 тис грн.

Як повідомив керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар, зараз сторона обвинувачення вживає заходи, спрямовані на завершення досудового розслідування.

Джерело

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS