Новини
Бізнес

На Хмельниччину чекають нові стартапи

Днями представники Агенції регіонального розвитку Хмельницької області вирушають до Польщі, де протягом 16-19 вересня вивчатимуть досвід роботи бізнес-інкубаторів.

Захід, організований Польською Агенцією з Розвитку Підприємництва, адресовано експертам агенцій регіонального та місцевого розвитку та адміністративних установ, які співпрацюють в рамках проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

Метою стажування є ознайомлення з питаннями зі створення, розвитку та управління установами, що підтримують розвиток стартапів. Представники Агенції матимуть можливість зустрітися з провідними польскими експертами у сфері інкубаторів та акселераторів.

Крім того, для учасників стажування будуть організовані зустрічі з учасниками стартап-програм, що допоможе краще зрозуміти потреби потенційних клієнтів установ такого типу.

Приємним бонусом є те, що польська сторона зобов’язується покрити витрати учасників на проживання та проїзд (рейс Львів-Варшава-Львів) під час стажування, – зазначив директор Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Роман Примуш.

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS