Новини
Події

Хмельницькі патрульні зупинили Mercedes з наркотиками

У Хмельницькому патрульні зупинили водія за порушення правил та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні. Про це повідомляється на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Як зазначається, автомобіль Mercedes зупинили учора близько 15-ї години на вулиці Зарічанській. Водій порушив Правила дорожнього руху, а патрульні помітили, що він “під наркотиками”.

“Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у чоловіка явні ознаки наркотичного сп’яніння, а саме: зіниці очей не реагували на світло, порушення координації рухів, тремтіння пальців. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі чоловік відмовився. Патрульні оформили на водія адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (за відмову від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння) КУпАП”, – розповіли патрульні.

Окрім того, у 44-річного хмельничанина виявили ємність із речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані.

Патрульні на місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається справою та встановить походження невідомих речовин, причетність громадянина до вчинення правопорушення.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS