Новини
Спорт

У Хмельницькому визначили переможця і призерів дивізіону «Центр» Ліги учасників АТО-2019 (ФОТО)

На Центральному міському стадіоні Хмельницького 15 вересня відбулися завершальні ігри 5-го, ювілейного сезону єдиного Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО – 2019 в дивізіоні «Центр». Про це повідомляє АрміяInform Хмельницький.

У протистоянні за бронзові нагороди турніру зустрілися дві команди з Хмельниччини – ФК «Поділля АТО» (м.Хмельницький) та ФК «Авіатор» зі Старокостянтинова. Матч завершився перемогою хмельничан з рахунком 2:0.

У головному матчі дивізіону «Центр» за перше місце змагались гравці з Вінниччини ФК «Ягуар» (м. Калинівка) та ФК «Прикордонник» (м. Могилів-Подільський). До цієї гри нацгвардійці очолювали турнірну таблицю і випереджали своїх найближчих переслідувачів з ДПСУ на 2 очки. У підсумку, після 90 хвилин надзвичайно напруженої і безкомпромісної боротьби, рахунок на табло зафіксував перемогу лідерів дивізіону 3:1.

По закінченню футбольних баталій на стадіоні пройшла урочиста церемонія закриття та нагородження переможців.

Учасників змагань вітали президент Федерації футболу учасників АТО України, голова правління Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!» Руслан Руденко, виконуючий обов’язки начальника Хмельницького гарнізону полковник Віктор Дрогайцев та інші поважні гості.

Кубками, почесними грамотами та подарунками було відзначено кращих гравців у своєму амплуа. Денис Клімцов (ФК «Авіатор») переміг у номінації «Кращий воротар», Павло Татаренко (ФК «Прикордонник») – «Кращий захисник», у номінації «Кращий бомбардир» відзначили одразу двох гравців – Віктора Васагу (ФК «Фортеця», м. Кам’янець-Подільський) та Миколу Болюха (ФК «Ягуар»).

Нагадаємо, що організатором та засновником зазначеного футбольного чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!» та за підтримки Федерації Футболу України.

Футбольна Ліга учасників АТО – єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де змагаються лише учасники бойових дій – захисники України.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які змагалися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

За результатами змагань кращі 4 команди регіональних дивізіонів матимуть можливість поборотися за звання кращої команди цьогорічної Ліги.

Відтак, 24 команди з усієї України визначатимуть найсильніших з 4 по 14 жовтня у Києві. Дві команди, які потраплять до фіналу, і розіграють звання чемпіонів Футбольної Ліги учасників АТО 2019 року.

Фінал пройде у День Захисника України на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS