Новини
Події

У Кам’янці-Подільському загорілась адмінбудівля, де проживали люди

У Кам’янці-Подільському сьогодні, 17 вересня, надзвичайники ліквідували пожежу в адмінбудівлі з тимчасовим проживанням громадян. Про це повідомляється на сайті вогнеборців.

Зазначається, що о 10:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Індустріальній горить адміністративна будівля, пристосована для тимчасового проживання людей. Рятувальників викликали працівники об’єкта.

Як виявилося, що людей в приміщенні не було, пожежа виникла у пральній кімнаті на першому поверсі, а площа сягнула 10 кв. м. Завдяки вчасному повідомленню та оперативним і професійним діям підрозділів в короткий час вдалося приборкати полум’я та не допустити перекидання вогню на всю площу адмінбудівлі. Пожежу загасили за лічені хвилини.

До гасіння залучались 8 рятувальників на 2 одиницях пожежної та спеціальної техніки. Нещасних випадків на пожежі не було. Ймовірна причина загоряння – перенавантаження електромережі.

Зауважимо, що навіть у день свого професійного свята – Дня рятівника, вогнеборці Хмельниччини перебувають у повній готовності до ліквідації будь-яких надзвичайних подій.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS