Новини
Суспільство

На дорогах Хмельниччини побільшає радарів TruCam

З четверга, 19 вересня, на автомобільних дорогах Хмельниччини збільшиться кількість ділянок, де будуть використовувати прилади для фіксації швидкісного режиму TruCам.

Як розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, загалом по Україні додається 17 нових і будуть розширені 8 існуючих ділянок автодоріг (з підвищеним рівнем аварійності).

TruCAM з’являться на Західно-Окружній у Хмельницькому та східному підході до обласного центру на дорозі М-12-03 “Стрий – Знам’янка”.

Зазначимо, TruCAM використовують на Хмельниччині на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка”, на ділянці між 242-м та 300-м км, з 23 березня — на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка”, на ділянці між 300-м та 332-м км., з 13 травня — на автодорозі Н03 «Житомир – Чернівці» між 188-м та 300-м км. 

Білошицький також опублікував в своєму пості таблиці і карту розміщення TruCAM із зазначенням ділянок автодоріг і дат, з яких на них починається вимір швидкісного режиму.

У патрульній поліції нагадали, штраф за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год та більше, як на 50 км/год — 255 гривень та 510 гривень відповідно.

Кількість ділянок, на яких буде використовуватися прилад TruCAM, збільшується❗️З 19 вересня на дорогах України…

Опубліковано Олексієм Білошицьким Вівторок, 17 вересня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS